Home / Вести / Христо Кондовски кандидат на СДСМ за градоначалник на Битола!?

Христо Кондовски кандидат на СДСМ за градоначалник на Битола!?

Христо Кондовски еден од сопствениците на СН Брокер ќе биди кандидат на СДСМ на претстојните локални избори.

          Вака синоќа одлучил Извршниот одбор на партијата, дознава порталот на Битолски весник од добро инфоромрирани извори.

          Засега оваа информација не е потврдена.

Инаку СДСМ официјално имињата на новите кандидати за градоначалници, кои се потврдени на седницата на ИО на партијата ќе ги соопшти преку генералниот секретар на партијата Љупчо Николовски на прес конференција во 16.30 часот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*