Home / Вести / Комуналец доби нова метларка

Комуналец доби нова метларка

ЈКП Комуналец и Општина Битола денеска го промовираа специјалното возило за машинско метење и чистиње на улиците-метларка. 

Со ова возила ЈП “ Комуналец “ ќе може далеку подобро да го чисти градот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*