Home / Вести / Мицкоски ќе протестира за Гоце Делчев

Мицкоски ќе протестира за Гоце Делчев

Откако протестираше за струјата лидерот на ВМРО-ДПМНЕ најавува нови протести за одбрана на ликот и делото на Гоце Делчев.

Маршот закажан за вторник ќе почне од Министерството за правда, па ќе продолжи по мостот “Гоце Делчев”, за да заврши пред Министерството за надворешни работи.

„Ова е протест на народот, целта е за ЕУ, за Македонија, за Делчев. Гоце е црвената линија за нашето достоинство. Се гледаме!“,порача Мицкоски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!