Home / Вести / Навивај од срце, штеди со разум!Стопанска банка а.д. Битола со промотивна кампања за време на Европското првенство во фудбал

Навивај од срце, штеди со разум!Стопанска банка а.д. Битола со промотивна кампања за време на Европското првенство во фудбал

Во пресрет на Европското првенство во фудбал, кога фудбалската еуфорија се чувствува повеќе од било кога, Стопанска банка а.д. Битола воведува промотивен период за орочување на средства со најповолни, фиксни каматни стапки.

Промотивните услови за орочување започнуваат и траат во периодот како и Европското првенство во фудбал од 11.06.2021 до 11.07.2021 година. Во овој период, во духот на Европското првенство, добивате ПОДАРОК за секој орочен депозит над 500 евра на 25 или 36 месеци со фиксна каматна стапка.

Каматната стапка за орочување на средства на 25 месеци е фиксна и на годишно ниво изнесува 1,50%, додека на 36 месеци каматната стапка е исто така фиксна и изнесува 2%.

Повеќе информации за промотивната кампања можете да најдете тука

https://www.stbbt.mk/promotiven-depozit-so-fiksna-kamatna-stapka.nspx

Навивајте безусловно и штедете со најдобри услови во Стопанска банка а.д. Битола!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*