Home / Вести / Независната листа “Поинаку“ почна да собира потписи за идниот Совет на Битола

Независната листа “Поинаку“ почна да собира потписи за идниот Совет на Битола

          Независната листа “ Поинаку “ денеска  ја почна постапката за собирање на потребните 350 потписи за листа на советници во Советот на Битола.

  Листата носи наслов “Група избирачи-за членови на совет на Општина Битола-Габриела Илиевска”.

-Нема поубо чувство од то ко ќе останиш свој на своето! Ветив дека ќе останам поинаква, и то е свето ветување.

Ќе биди Поинаку !Потпишете се за да биди ПОИНАКУ“  изјави носителката на листата Гагриела Илиевска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*