Don't Miss
Home / Свет / Обама како Дедо Мраз дели подароци на болни дечиња

Обама како Дедо Мраз дели подароци на болни дечиња

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама облечен како Дедо Мраз однесе подароци во детската болница во Вашингтон.

– Имав прилика да разговарам со некои од дечињата и нивните семејства. Јас како татко на две ќерки можам да замислам како е да си во таква ситуација, опкружен со лекари, медицински сестри. Но, тие им ја даваат целата грижа на дечињата и тоа е најважно – рече Обама.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*