Home / Вести / Остранет техничкиот проблем за аплицирање на инвертер клими

Остранет техничкиот проблем за аплицирање на инвертер клими

Техничкиот проблем кој се појави утринава при аплицирањето на граѓаните – жители на Општина Битола на јавниот повик за субвенционирање на домаќинствата во општината за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди, е надминат.

Страницата btsubvencii.mk повторно е ставена во функција од 19.30 часот.

Дотогаш, сите граѓани кои аплицирале во периодот од 08:00 до 08:43, а не добиле повратна информација, ќе добијат известување на внесената мејл адреса, за статусот на аплицираното барање.

Се молат граѓаните при аплицирањето, да ги следат насоките дадени во упатството за аплицирање.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!