Home / Вести / Стапува на сила целосна забрана за движење во шумските предели

Стапува на сила целосна забрана за движење во шумските предели

Од денеска 3 август, стапува на сила целосна забрана за движење во шумските предели низ Републиката.

Владата апелира до сите граѓани да не се движат низ шумските подрачја во земјата заради заштита на личната безбедност и заради спречување натамошно ширење на пожарите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*