Home / Tag Archives: дискусија

Tag Archives: дискусија

Заев само две минути бил удостоен од Иванов

Две минути. Толку траеше средбата на претседателот Ѓорѓе Иванов со премиерот Заев и министерот за надворешни работи, Димитров. Иванов го прекинал и напуштил состанокот, одбивајќи да ги чуе нивните аргументи за договорот. Од неговиот кабинет најавија дека претседателот во текот ...

Read More »

УМС на ВМРО-ДПМНЕ во Битола: Младите се на потег!

Унијата на млади сили од Битола денес одржа панел дискусија во старата сала на Советот на општината. На истата збор зедоа претходните претседатели на УМС-Битола Илче Димовски, Пеце Милевски, Јовица Богоев, актуелниот претседател на УМС-Битола Бојан Димовски и претседателот на ...

Read More »
error: Content is protected !!