Home / Tag Archives: доктори

Tag Archives: доктори

Универзитетот доби нови 11 доктори

По повод 8 декември, патрониот празник на Универзитетот „Св.Климент Охридски” – Битола  денеска беа промовирани 11 доктори на науки. – Универзитетот во текот на денешнава промоција ќе промовира 11 доктори на наукии тоа, четири од Економскиот факултет од Приле, три ...

Read More »

Промовирани нови доктори на науки на Битолскиот Универзитет

По повод 25 април, денот на основањето на Универзитетот “Св. Климент Охридски“, денеска  беа промовирани новите доктори на науки кои своите дисертации ги одбранија во рамките на високообразовните институции од овој универзитет. Во рамките на активностите по повод одбележувањето на ...

Read More »

Промоција на новите доктори на науки на Битолскиот универзитет

Во рамките на одбележувањето на патронатот  на  Битолскиот Универзитет,  на пригодна свеченост што се одржа на салата за состаноци на Ректоратот, комплекс Касарни – Битола, промовирани се доктори на науки на Универзитетот „Св.Климент Охридски” – Битола. Ректорот проф. д-р Златко Жоглев за доктори ...

Read More »