Home / Tag Archives: фонтана

Tag Archives: фонтана

Се реновира фонтаната кај Заводот и музеј

  Наскоро,  фонтаната пред Заводот и музеј во Битола  која што долго време беше мета на пишувачите на графити, ќе добие нов лик. Денеска, просторот околу фонтаната беше затворен,  и како што дознаваме во наредните денови ќе почне реновирањето и ...

Read More »