Home / Tag Archives: генерален

Tag Archives: генерален

Ковачевски: Во РЕК Битола нема криминал и корупција

РЕК Битола ги отфрла  сите обвинувања од вчерашната изјава на Христијан Мицкоски за наводен криминал, корупција и непотизам во работењето на нашиот најголем електро – енергетски комбинат во државата. Во интерес на вистината, ја информираме јавноста дека носител на јавната ...

Read More »

РЕК Битола доби вд.директор

РЕК Битола доби нов в.д директор за производство кој ќе се грижи за работењето на битолскиот комбинат. Иако оваа инфрмацја засега нема официјална потврда, сепак според извори на порталот на Битолски весник за прозиводството и работењето на РЕК Битола во ...

Read More »

Алексанадр Кирацовски генерален секретар на СДСМ

Со одлука на партиското раководство на СДСМ  во неделата, на 18 јуни, за генерален секретар на СДСМ е избран Александар Кирацовски, актуелен пратеник во Собранието на Македонија, кој во изминатиот период ја извршуваше функцијата потретседател на партијата. Кирацовски е роден ...

Read More »