Home / Tag Archives: идентитет

Tag Archives: идентитет

Позната адвокатка изврши самоубиство

Жената која во текот на вчерашниот ден си го одзеде животот скокајќи од терасата на зградата и деловницата на поранешната агенција ЈАТ во Битола,  е позната адвокатка од Битола со иницјали С.Б. на возраст од 59 години. Засега не се ...

Read More »

Сеуште непознат идентитетот на жената која изврши самоубиство

Идентитетот на жената која денеска рано претпладне, околу 10 часот изврши самоубиство, скокајќи од зградата кај поранешен ЈАТ сеуште не е утврден. Според информации од СВР- Битола нејзиниот идентитет засега останува непознат и дека истражните органи и јавното обвинителство ги ...

Read More »