Don't Miss
Home / Tag Archives: имот

Tag Archives: имот

Имотот на ТВ “Орбис” се продава на парче

                                       Целокупниот имот на ТВ “ Орбис” која се наоѓа во стечај се продава на парче.           По неуспешните две продажби на целиот движен имот на ТВ “ Орбис”, денеска е објавена третата аукција за продажба на целокупниот движен ...

Read More »

Кривични пријави за екс министерот Миле Јанакиески

СВР Битола, ПС- Прилеп преку Основното јавно обвинителство- Прилеп до Основното јавно обвинителствоза гонење на организиран криминал и корупција – Скопје, поднесе кривична пријава против лицата М.Ј.(39) од Скопје, Д.Р.(64) од Прилеп, С.Т.(63) од Прилеп и В.Ј.(51) од Прилеп, поради ...

Read More »

СВР-Битола со препораки за заштита на имотот на граѓаните во лето

Секторот за внатрешни работи-Битола, со цел да се подигне  свеста за самозаштита и превенција од секаков облик криминал, денеска преку соопштение ги советува граѓаните како да ги заштитат домовите во претстојната летна сезона. Од СВР-Битола на граѓаните им препорачуваат во својот дом да не чуваат скапоцени предмети, пари,накит и други вредни работи и внимателно да се ...

Read More »