Don't Miss
Home / Tag Archives: измамник

Tag Archives: измамник

Близначињата не ги видоа ни мајката ни амбасадорот Волерс

Приказната е навистина несекојдневна и невообичаена, колку смешна, толку и трагикомична. А почетокот на вистинската приказна од животот, која ни ја раскажува сопственикот на приватната болница за гинекологија и акушерство „Плодност” од Битола, д-р Таше Трпчевски, накратко изгледа вака. – ...

Read More »

Измамникот од САД се луксузира во Прилеп!?

Измамникот од САД, по потекло од Мешеиште, Р.Б.(40) заедно со својата невенчана сопруга, или пријателка В.У(41) од Охрид, кои неодамна успеаја да измамат неколку битолски хотелиери и сопственикот на болницата “ Плодност “ се луксузира во Прилеп. Оваа информација вечерва ...

Read More »

Измамникот од странство се служел со познанството со амбасадорот на САД, Пол Волерс

Измамникот од странство, кој со измами подолго време престојувал во Битола, а за кој порталот на Битолски весник пишуваше денеска , и на измама успеал да измами не само неколку битолски хотели, туку да овозможи неговата “сопруга” на свет да ...

Read More »

Опасен измамник од странство во Битола

Опасен измамник од една прекуокеанска земја, на возраст од 25 до 35 години, престојува во Битола. Според информации на порталот на “Битолски весник“, измамникот којшто додека престојува во Битола, живее на висока нога, успеал да измами неколкумина битолчани и сопственици ...

Read More »