Home / Tag Archives: комплетно

Tag Archives: комплетно

Младинско-културен центар во општина Новаци по современи стандарди

По целосната реконструкција на објектот за кој се погрижи општина Новаци, Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион го промовираше опремувањето на младинскиот културен центар во Новаци. Центарот за развој на Пелагонискиот регион  со поддршка на Агенцијата за финансиска поддршка ...

Read More »