Home / Tag Archives: Козаров

Tag Archives: Козаров

Горан Козаров:Лажно душегрижништво на ВМРО ДПМНЕ!

 По низата изнесени невистини и лажни обвинувања од страна на општинската организација и советничката група на ВМРО ДПМНЕ  кон ЈКП “ Водовод “ и раководниот тим,  во името на вистината и точното информирање на јавноста, сакам да нагласам дека не ...

Read More »

Козаров: Кога Талески го смислил сценариото “Битола филмски град“

Битолскиот градоначалник Владимир Талески имал мултимедијална продукција уште пред да стане градоначалник во периодот од 2004 до 2009 година, рече денеска советникот од СДСМ – Битола, Горан Козаров, презентирајќи документ. . – Дали тогаш го смислил сценариото за денешниот филм ...

Read More »

Градоначалникот Талески имал приватна фирма за снимање филмови

Градоначалникот на Битола, Владимир Талески имал фирма за снимање на филмови, видеофилмови и телевизиска програма. Талески прред да стани градоначалник уште на 30 август 2004 година заедно со уште еден висок функционер на ВМРО ДПМНЕ и друг близок роднина сопругата ...

Read More »

(Дали) Талески за “Бит Фест” потрошил 5 милиони евра?

Колку пари потрошил градоначалникот на Битола, Владимир Талески за организацијата на битолското културно лето “ Бит Фест” и дали е точно дека тој во изминатите 10 години, за организацијата на овој фестивал потрошил ни помалку, ни повеќе, туку цели  5 ...

Read More »