Home / Tag Archives: Лиле

Tag Archives: Лиле

Катица откачи:Стефанова ми се свети оти и го возев мачето

Со навредливи зборови Катица Јанева ја испрати од судница нејзината поранешна колешка од СЈО, Лиле Стефанова. Веднаш беше исфрлена од судницата па пред новинарите во холот Јанева додаде: „Оти мачето и го возев, затоа не чинам“ За одбраната на екс ...

Read More »

Фантомски донатори за ВМРО ДПМНЕ

Во претпладневниот дел на судското рочиште за случаjот „Титаник“ се прикажуваа скенирани уплатници ПП-10 од физички лица со назнака донација ВМРО-ДПМНЕ на износи од шест до 60 илјади денари. Обвинителката од СЈО, Лиле Стефановска посочи дека тие се уплатувани на ...

Read More »

Во Могила се чудат зошто Лиле Лулевска добила едно милионче за Бит Фест

Сопственичката на фирмата ВАН ГРУП ДООЕЛ  од Могила, Лиле Лулевска која  за годинашниот фестивал Бит Фест доби ни помалку ни повеќе туку еден цел милион денари е хит во Могила. Имено според информаците на порталот на Битолски весник  могилчани, кој ...

Read More »