Home / Tag Archives: Majnc

Tag Archives: Majnc

“Данке Капитано”,

Со пораката „Данке Капитано”, и со песната „Ѕоу’лл невер њалк алоне”, алудирајки дека секогаш ќе остане дел од семејството на Мајнц, германскиот клуб му се заблагодари на битолскиот фудбалер, македонскиот фудбалски интернационалец, и долгогодишен репрезентативец, Николче Новески, за 12-те години ...

Read More »