Home / Tag Archives: Миле Бопњаковски

Tag Archives: Миле Бопњаковски

Бошњаковски нов портпарол на Владата

Миле Бошњаковски е новиот портпарол на Владата. Оваа одлука е донесена на денешната владина седница. Бошњаковски е поранешен новинар во повеќе медиуми, беше дел од тимот за односи со јавност во Т Мобиле и работеше во компанија за односи со ...

Read More »