Home / Tag Archives: најуспешни

Tag Archives: најуспешни

“Вавилон“ (веќе) распродаден

Акција на Битолски весник”Избор на најуспешни битолчани за 2017”. И покрај тоа што до Изборот на најуспешни битолчани за 2017 година остануваат уште 16 дена веќе уште од сега можеме да кажеме дека што се однесува до нас, како организатори, ...

Read More »

Стартува манифестацијата “Избираме најуспешни битолчани“

Со крајот на старата 2016 година, Битолски весник стартува со подготовките за организирање на традиционалната манифестација “Избираме најуспешни битолчани“, која ќе се одржи по 18. пат. Со одржувањето на 18-та по ред, традиционална манифестација “Избираме најуспешни битолчани“, оваа манифестација, за ...

Read More »

Одбројувањето за Најуспешните започна

До традиционалниот избор на најуспешните битолчани за 2014 година, што веќе 16 години по ред го организира редакцијата на Битолски весник остануваат само уште девет  дена, а до среда, 25 февруари, кога истекува последниот ден за гласање останува уште само ...

Read More »

Стартува пријавувањето за Изборот на најуспешни битолчани за 2014 година

Со испраќањето на старата 2014 и дочекот на новата 2015 година Битолски весник ги започна подготовките за организирање на традиционалната акција на Весникот “Избираме најуспешни битолчани за 2014 година”. Како и во изминатите 15 години, така и во оваа 16 ...

Read More »
error: Content is protected !!