Home / Uncategorized / Битолски весник подготвува спектакуларен избор

Битолски весник подготвува спектакуларен избор

Битолски весник кој по 21 пат ја организира Манифестацијата “ Избираме најуспешни битолчани 2019 “ и за време на празниците интензивно работи на подготвките на Манифестацијата.

Деновиве е склучен договор со професионална агенција која ќе се погрижи со музичките групи и пеачи кои ќе настапат во завршниот дел на Манифестацијата, како и за амбиентот во салата, кој ќе биде направен по професионални стандарди и на светско ноиво.

Продукциската куќа која ќе се погрижи за културно забавниот дел е една од најреномираните во државата и која досега има органзирано безброј концерти.

Поради реномето на музичкаите групи и пеачи, кои се едни од најпопуларните во Македонија, кои ќе настапат вечерта, Битолски весник овој пат веќе од вторник ќе пушти одреден контигент влезници во слободна продажба, па затоа сите кои сакаат да присуствуваат на Манифестацијата потребно е на време да си обезбедат влезници зашто нивниот бројот е ограничен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*