Home / Tag Archives: Новаи

Tag Archives: Новаи

Втор круг во Новаци и Могила

Иако досега нема официјална потврда сепак според осега избринеите глаосви во Новаци и Могила        по се изгледа ќе има втор круга за градоначалник. Досегашните градоначалници лазар Котевски на Новаци и Стево Пивковски на Могила не ги освоија потребниот број ...

Read More »