Home / Tag Archives: нови обвиненија

Tag Archives: нови обвиненија

Следната недела нови обвиненија на СЈО

Следната недела Специјалното јавно обвинителство ќе поднесе нови обвиненија Специјалната обвинителка Катица Јанева очекува судска разрешница за сите поднесени предмети. До крајот на наредната седмица СЈО ќе поднесе нови обвинителни одлуки со кои се опфатени граѓани на Република Македонија меѓу ...

Read More »