Home / Tag Archives: Панел

Tag Archives: Панел

Панел дискусија “ Тема за дилема“

Здружението Ганимед од Битола организира панел дискусијата на тема „Медиумска писменост и критичко размислување“ во рамки на проектот „Тема за дилема“ кој изминатите шест месеци се реализираше со ученици од средните училишта во Битола. Панелисти на овој настан ќе бидат ...

Read More »

Панел дискусија за успешен бизнис

На 13.12.2018 денес во Хотелот “Бела куќа” во Битола со почеток во 18:00ч ќе се одржи панел дискусија под наслов “Од Битола се може (и)” на која свои искуства за успешен бизнис ќе презентираат пред присутните студенти 5 интересни претприемачи: ...

Read More »