Home / Uncategorized / Панел дискусија “ Тема за дилема“

Панел дискусија “ Тема за дилема“

Здружението Ганимед од Битола организира панел дискусијата на тема „Медиумска писменост и критичко размислување“ во рамки на проектот „Тема за дилема“ кој изминатите шест месеци се реализираше со ученици од средните училишта во Битола.

Панелисти на овој настан ќе бидат Наташа Чавдаровска, Ана Секуловска, Васко Маглешов и Билјана Бејкова.

Модератор на панел-дискусијата кја ке се одржи во Малата сала на Центарот за култура ќе биде Даниела Петровска – Матевска.

Панел дискусијата започнува во 17 часот,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*