Home / Tag Archives: пееше

Tag Archives: пееше

Карпош пееше со Тамара и Лина

Македонската поп-пејачка Тамара Тодевска, со својот енергичен концерт вечерва сериозно ги размрда карпошани. Музичката икона, во придружба со својот бенд го раздвижи Карпош во ритамот на музиката и успеа да ја собере досега најбројната публика во рамките на „Културното лето ...

Read More »