Home / Tag Archives: пневматици

Tag Archives: пневматици

Од оваа сабота задолжителна е зимската опрема на возилата

Според Правилникот за задолжителна опрема на возилата донесен од Министерството за внатрешни работи во 2010 година, од оваа сабота, па во наредните четири месеци, секое возило мора на себе да има зимски пневматици на сите тркала со минимална длабочината на ...

Read More »