Home / Tag Archives: порталот

Tag Archives: порталот

Стартува манифестацијата “Избираме најуспешни битолчани” на Битолски весник

Со крајот  на старата 2017, Битолски весник стартува со подготовките за организирање на традиционалната манифестација “ Избираме најуспешни битолчани 2017 “ која  годинава  ќе се одржи по 19 пат. Петок, на 23 февруари 2018 година Битолски весник по 19 пат ...

Read More »

Петмина кандидати од СДСМ и Коалицијата на анкетните листи

За градоначалничката фотелја на Владимир Талески се утврдени петмина кандидати од СДСМ и Коалицијата. Листата од пет кандидати според извори на порталот на Битолски весник веќе е пуштена на анкета кај граѓаните. Кандидати се Наташа Петровски, советник во општиата, советникот ...

Read More »