Home / Uncategorized / Петмина кандидати од СДСМ и Коалицијата на анкетните листи

Петмина кандидати од СДСМ и Коалицијата на анкетните листи

За градоначалничката фотелја на Владимир Талески се утврдени петмина кандидати од СДСМ и Коалицијата. Листата од пет кандидати според извори на порталот на Битолски весник веќе е пуштена на анкета кај граѓаните.

Кандидати се Наташа Петровски, советник во општиата, советникот Горан Козаров, бизнисменот Раде Христовски, сопстевник на Кандико, Борче Петковски екс пратеник во макеоднскиот парламент, како и лидерот на ЛДП, Горан Милевски.

За кој од петтемина кандидати ќе се одлучи СДСМ и КОалицијата ќе се знае најевројатно до крајот на неделата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*