Home / Tag Archives: рати

Tag Archives: рати

ЈП “Пазари“ ќе продава струја

ЈП “Пазари“ Битола деновиве го потпиша договорот со фирмата Енерком груп за проектирање и монтирање на фотоволтаични панели за производство на електрична енергија. Вкупата вредност на договорот изнесува 1.100.000 денари кои ќе бидат платени во 4 рати

Read More »

Груевски објави нова мерка за плаќање на заостанатите придонеси на рати и со попусти

Можност за плаќање на неплатените придонеси за пензиско и инвалидско осигурување на рати, најмногу до 24 месеци и ослободување од камата доколку се платат заостанатите придонеси за пензиско и инвалидско осигурување, најави денеска од Охрид премиерот и лидер на ВМРО ...

Read More »