Don't Miss
Home / Tag Archives: рочишта

Tag Archives: рочишта

Адвокатите бараат одлагање на сите судски рочишта

Адвокатската комора бара да се одложат сите судски рочишта, освен итните постапки односно предметите со времени мерки и притворските предмети. Во допис испратен до Владата, Министерството за правда, Врховниот суд и Министерството за здравство, адвокатите бараат воведување на мерки за ...

Read More »

Фетаи побара притвор за Груевски

Специјалната обвинителка Фатиме Фетаи побара притвор за поранешниот премиер Никола Груевски, поради неговото постојано доцнење на судските рочишта. Груевски доцнел 15 минути и на денешното рочиште за предметот на СЈО „Насилство во Центар“, во коj е првообвинет. Токму затоа, Фетаи ...

Read More »