Home / Tag Archives: станбени

Tag Archives: станбени

Масовна дезинфекција на станбените единици во Битола

 По барање на градоначалничката Наташа Петровска, екипите на ЈП „Комуналец“, со поддршка на останатите јавни претпријатија, вршеа дезинфекција на станбени единици. Во денешната акција беа опфатени населбите Карпош, Кланица, Стрелиште и Стара болница. По изготвен акциски план, со таа активност ...

Read More »