Don't Miss
Home / Tag Archives: свлечиште

Tag Archives: свлечиште

Итно решавање на проблемот со обиколницата над Битола

Пратеникот на СДСМ од Битола и локален лидер на партијата Васко Ковачевски денеска упати  ургентно барање до министерот за транспорт и врски  Горан Сугаревски, потоа директорот на ЈП за државни патишта Алексанадр Стојанов и директорот на ЈП Македонија пат Гајур ...

Read More »

Свлечиштето им го зеде сонот на битолчани

Иако се добива впечаток дека надлежните институции бавно реагираат за решавањето на овој проблем, сепак, стручните екипи мошне брзо направија стручен увид на самото свлечиште и веќе ја подготвија стручната анализа за типот и за карактерот на свлечиштето. Од денот ...

Read More »