Home / Tag Archives: живо

Tag Archives: живо

Седниците на Советот ќе се пренесуваат во живо

Од вчерашната 51-ва седница на Советот на Општина Битола, која имаше свое продолжение и во текот на денешниот ден, граѓаните веќе имаат можност целиот процес на работа на советот да го следат во живо, преку веб страницата на Општина Битола ...

Read More »