Home / Вести / Уште само три дена до завршувањето на наградната игра

Уште само три дена до завршувањето на наградната игра

        До завршувањето на наградната игра  на Стопанска банка а.д. Битола ,,Вреди да се штеди”  остануваат само уште три дена.

В недела на 31 јануари завршува наградната игра.

Само уште  3 дена остануваат  да станете потенцијален добитник на некоја од вредните награди.

Главната награда е автомобил Цитроен Ц1, а се доделуваат уште и џ2 МацБоок Аир 13’’ и џ3 иПхоне 11.

До в недела 31 јануари изберете и орочете го вашиот омилен депозит во Стопанска банка а.д. Битола и искористете ја шансата покрај одлични каматни стапки да добиете и некоја од вредните награди.

        Право на учество во наградната игра имаат сите постоечки и нови клиенти на Стопанска банка а.д. Битола кои во периодот од 16.10.2020  до 31.01.2021 ќе направат ново орочување на средства во банката, со минимален влог во противвредност на 1.000 евра, а максимален влог во противвредност до 30.000 евра во било која валута на период еднаков или подолг од 12 месеци.

Извлекувањето на добитниците ќе биде  на 08.02.2021 година.

Бидете и вие еден од среќните добитници на автомобил Цитроен Ц1, МацБоок Аир 13’’ х2 и иПхоне 11 џ3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*