Home / Вести / Утврдени кандидатите за градоначалници на Новаци и Могила од ВМРО ДПМНЕ

Утврдени кандидатите за градоначалници на Новаци и Могила од ВМРО ДПМНЕ

         

          ВМРО ДПМНЕ на вчерашната седница на Централниот комитет на партијата ги утврди кандидатите за градоначалници на оваа партија за општините Новаци и Могила.

          Кандидат за градоначалник на Новаци е Стевче Стевановски, инаку координатор на Општинскиот комитет во Новаци, вработен во локалната самоуправа, а на Могила, Драганчо Саботковски исто така координатор на партијата во Могила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*