Home / Вести / Васко Ковачевски член на ИО на СДСМ

Васко Ковачевски член на ИО на СДСМ

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев на прес конференција го соопшти новиот состав на Извршниот одбо рна СДСМ.

Според изјавата на Зоран Заев на прес-конференцијата, за претседавач на ЦО е избран Перо Костадинов, актуелниот градоначалник на Валандово, додека членови на Извршен одбор се Ана Данева Маркова, Стефан Богоев, Нина Фити, Димитар Ковачевски, Милена Стефановиќ, Костадин Костадинов, Андријана Будимир, Благој Бочварски, Рената Јајоска, Петре Шилегов, Софија Пејкова, Мухамед Зекири, Мелиса Ценовска Серафимовска, Никица Бачоски, Тања Томиќ, Дарко Каевски, Јована Трпчевска, Васко Ковачевски. Организациски секретар е Мартин Попов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*