Don't Miss
Home / Uncategorized / Владе Георгиевски – вд директор на “ Таки Даскало“

Владе Георгиевски – вд директор на “ Таки Даскало“

По изборот на Елизабета наумосвка за заменик министер за образование и наука, Владе Ѓоргиевски е новиот ве-де директор на средното општинско училиште „Таки Даскало“ во Битола.

Ѓоргиевски  е професор по мир толеранција и одбрана, а во моментот работи како библиотекар во училиштето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*