Home / Вести / ВМРО ДПМНЕ со Гордана Силјановска – Давкова, а СДСМ со Стево Пендаровски во трката за вилата на Водно!?

ВМРО ДПМНЕ со Гордана Силјановска – Давкова, а СДСМ со Стево Пендаровски во трката за вилата на Водно!?

            Н претстојните претседателски избори, на 24април  македонските грагани најверојатно ќе бидат сведоци на реприза од претходните претседателски избори.

            Иако нема официјална потврда сепак според  добро информирани извори на Битолски весник, СДСМ   за претседателската фотелја ќе трча со актуелниот претседател на државата Стево Пендаровски,а ВМРО ДПМНЕ со Гордана Силјановска – Давкова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*