Don't Miss
Home / Вести / Акција на Битолски весник

Акција на Битолски весник

Редакцијата на Битолски весник во ова време-невреме, кога најголемиот број од граѓаните седат дома и не работаат, а кога дома се и најмладите наши сограгани, децата, кои не одат на училиште, организра Акција за објавување на литературни творби, цртежи, раскази и афоризми на тема корона вирус.

Вашите творби можете да ни ги пуштите на нашата мејл адреса www.bitolskivesnik@yahoo.com.

Сите цртежи, литературни творби , раскази или афоризми ќе ги објавиме во посебен прилог на Битолски весник а ќе објавиме и комплетно издание.

Воедно Битолски весник во соработка со нашите спонзори и покровитеи на оваа акција ќе ги наградиме со парична награда.

Од редакцијата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*