Home / Uncategorized / До крајот на неделата ќе се знаат сите нови директори

До крајот на неделата ќе се знаат сите нови директори

До крајот на неделата ќе се знаат имињата на сите нови директори кои треба да ги заземат функциите во јавните претпријатија и основните и средните училишта.

Оваа информација денеска ни е потврдена од сигурни извори на порталот на Битолски весник.

Добар дел од имињата на новите директори  се веќе познати, но деновиве ќе се знаат сите имиња на новите директори, брифираат наши извори

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*