Home / Uncategorized / ЕЛЕМ го призна легитимитетот на новиот синдикат

ЕЛЕМ го призна легитимитетот на новиот синдикат

АД ЕЛЕМ со одлука на Управниот одбор го призна легитимитетот на новиот синдикат кој со пристапувањето на над 2.4000 членови стана репрезентативен.

Претседател на синидкатот на АД ЕЛЕМ е Јове Смилевски.

На тој начин веке од наредните денови чланарината на вработените ќе се задржуваат на сметката на новиот синдикат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*