Don't Miss
Home / Uncategorized / Го повикувам Груевски да се врати да ми помогне !?

Го повикувам Груевски да се врати да ми помогне !?

                 

          Во врска со текстот на Никола Груевски објавен на неговиот фејзбук профил, дека наводно  му идело да дојде во Македонија и да му помогне на Заев, премиерот Зоран Заев во Битола изјави.

-Да, ми треба помош. Го повикувам Груевски да се врати  во државата да ми помогне.  Човек  може да помогне и кога  ќе си ја одлежи казната затвор, изјави Заев, кој коментирајќи ја средбата на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан  Мицковски со премиерот Виктор Орбан  во Будимпешта изјави.

– Мислам дека тие се сретнаа кака двајца лидери на европски народни партии. Јас верувам дека таа средба може да придонесе за зајакнување на пријателството  меѓу Република Северна Македонија и Унгарија, рече Заев.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*