Don't Miss
Home / Градска хроника / Лајонсите од Битола донираа за Здружението на слепи лица

Лајонсите од Битола донираа за Здружението на слепи лица

Денеска, во Битола, во рамките на одбележувањето на Меѓународниот ден на белиот стап, Лајонс клубовите од Битола организираа Марш.

lajons 1

Истиот започна од пред просториите на Здружението на слепи лица од Битола, стационирано во населбата Карпош, а продолжи се до ресторанот „Премиер Центар” во центарот на градот, каде што лајонсите приредија коктел.

lajons 8

Воедно свечено му врачија донација печатар, копир, скенер апарат за потребите на Здружението на слепи лица од Битола.

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*