Don't Miss
Home / Градска хроника / Над петнаесет кандидати за четвртоноемвриската награда

Над петнаесет кандидати за четвртоноемвриската награда

Над 15 правни и физички лица се пријавиле на годинешниот конкурс за добивање на највиското општинско признание, наградата четврти Ноември.

Засега од Општината Битола не сакаат да излегуваат во јавноста со имињата на кандидатите за четвртоноемвриската награда.

Оттаму велат дека конкуренцијата за ова највиско општинско признание била голема и дека кандидатите се од повеќе области. Наградата 4 Ноември свечено ќе биде доделена на самиот ден на празникот во Народниот театар- Битола.

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*