Home / Uncategorized / ОДИХР во посета на Битолски весник

ОДИХР во посета на Битолски весник

Денеска Битолски весник го посетија преставници на ОДИХР. Тие во Битолски весник се задржаа во подолг разговор со директорот на Весникот, Менде Младеновски, околу тоа како тој го  оценува првиот круг од локалните избори.

Преставниците на ОДИХР се интересираа и за начиот на информирање на локалните медиуми за  изборите пред и за време на изборната кампња.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*