Home / Uncategorized / Патриотите на Груевски се криеле со албански и бугарски пасоши

Патриотите на Груевски се криеле со албански и бугарски пасоши

Бегалците Горан Грујевски и Никола Бошковски се криеле под идентитетите, Христо Атанaсов и Неџби Хасан,објави Фокус

Тие веќе се во притвор во грчки затвор, откако беа уаспени на аеродромот во Солун. Локацијата им се знаела, според извори на телевизијата, веќе еден месец, а за тоа придонело што двјацата бегалци стапиле во комуникација со одредени лица во Македонија.

Ова било доволно да помогне тајната полиција да им влезе во трага.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*