Home / Uncategorized / Смена на директорот на Зоолошката градина!?

Смена на директорот на Зоолошката градина!?

Според неофицијални информации на порталот на Битолски весник дојде до смена на директорот на Зоолошката градина Коста Нешовски.

За нов директор на Зоолошката градина е поставен Ѓоко Дамевски, економист, кој претходно работеше во ГП “ Пелистер “

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*