Don't Miss
Home / Uncategorized / Телевизија ТЕРА станува регионален медиум

Телевизија ТЕРА станува регионален медиум

Со одлуката која на вчерашната седница ја донесе Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, Тера Телевизија од Битола станува регионален медиум.

Освен битолската и публиката од овој пелагониски регион заедно со преспанскиот и Ресен, програмата на телевизија  Тера  ќе ја следат и жителите на Прилеп, Демир Хисар, Кичево, Македонски брод и Крушево.

 

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*